Over ons

Wij detailen uw auto met passie!

Bij Car Spa Center kunt u terecht voor het detailen van uw auto. Detailing gaat verder waar het normale autopoetsen stopt. Bij autopoetsen wordt er vaak snel en oppervlakkig gewerkt  om een prijsvechter te zijn. Bij detailen gaat het om zaken als lange duurzaamheid en imperfecties verwijderen. Waar veel autopoetsbedrijven problemen aan de lak of interieur verhullen, pakt Car Spa Center de problemen bij de bron aan; Het is bij het detailing de kwaliteit die voorop staat en niet de kwantiteit. Deze kwaliteit wordt mede behaald door    van het juiste gebruik van de juiste machines met de juiste producten, deze  combinatie kan bij iedere auto weer verschillend zijn.  Wij werken dan ook  alleen op basis van de nieuwste technieken met de beste merken en producten. 

 

Detailing kost tijd, maar levert een ongeëvenaard resultaat op. Het gaat allemaal om de details!   

 

Naast detailing kunt u ook bij ons terecht voor het re-conditioneren van het interieur en exterieur, lakbescherming, glascoating, impregneren, nanocoating, anti-steenslagfolie, spotrepair, ozonbehandeling en customizing van auto’s. Kortom een full service in exclusieve verzorging van uw voertuig. U zult versteld staan van het resultaat! 

Passie, enthousiasme en professionaliteit is de maatstaf voor onze werkwijze.

over ons

Car Spa Center
Openingstijden

Onze missie is het betaalbaar maken van de high-end detailing van auto's. Deze missie bereiken wij onder andere door toepassing van de nieuwste technieken zoals steamcleaning powered by Lamborghini alsmede het gebruik van uitsluitend kwalitatieve producten.

Emdenstraat 9a
7418 BR Deventer

Ma - Vrij: 9:00 - 18:00 uur
​​Zaterdag: 10:00 - 18:00 uur
​Zondag: op afspraak

© 2020 by Katix Car Spa Center

084-8732599

     084-8732599

  • 0fdef751204647a3bbd7eaa2827ed4f9
  • Instagram